gemeente Landsmeer | Janny Oosterhuis ontvangt Zilveren Zwaan

Nieuwsbericht Janny Oosterhuis ontvangt Zilveren Zwaan

Gepubliceerd op: 09 maart 2022 14:15

Op woensdag 9 maart 2022 heeft Janny Oosterhuis uit handen van burgemeester Léon de Lange een Zilveren Zwaan uitgereikt gekregen. Janny Oosterhuis ontving deze Zilveren Zwaan voor haar tomeloze inzet bij verschillende clubs, waarmee zij van grote waarde is voor de Landsmeerse samenleving.

Janny Oosterhuis zet zich al jarenlang op vele manieren in voor de Landsmeerse samenleving. Zo is zij sinds 1996 lid van de Rotary Landsmeer, waar zij vele functies bekleedde als o.a. (duo-)voorzitter en programmacoördinator. Onder haar hoede werden vele mooie projecten geïnitieerd zoals De Aanschuiftafel waarbij 'eenzame' ouderen een aantal keer per jaar werden uitgenodigd om bij elkaar te komen voor een diner met muzikale omlijsting én recentelijk het project Natuurlijk Samen, waar mensen die zich weleens eenzaam voelen de mogelijkheid krijgen om een driegangendiner te nuttigen bij Restaurant Van Harte in Landsmeer.

Naast de Rotary Landsmeer, kennen velen inwoners Janny Oosterhuis ook van haar voorzitterschap bij de Lokale Omroep Landsmeer (LOL), waar zij zich al ruim dertien jaar inzet. Binnen de LOL presenteert Janny vele televisie- en radioprogramma's zoals WeekUp op de radio en is zij de motor achter de verkiezingen voor de Landsmeerder én vereniging van het jaar, die iedere 1 januari uitgereikt worden. Gezien ook haar inzet bij de Groene Boerderij, kan wel gesteld worden dat Janny en deze zorgboerderij dezelfde missie delen: een gelukkiger leven voor anderen.

Burgemeester Léon de Lange zegt over de uitreiking van de Zilveren Zwaan: "Ik voel mij vereerd dat ik vandaag deze belangrijke gemeentelijke onderscheiding bij Janny Oosterhuis mag opspelden en wil haar middels deze Zilveren Zwaan bedanken voor alles wat zij voor onze mooie gemeente Landsmeer doet!"

Zilveren Zwaan Janny Oosterhuis

(foto: Marcel Molle)