gemeente Landsmeer | Jongeren opgelet: zeven prachtige studio's te huur in Landsmeer!

Nieuwsbericht Jongeren opgelet: zeven prachtige studio's te huur in Landsmeer!

Gepubliceerd op: 05 maart 2019 18:05

Eigen Haard biedt zeven prachtig opgeknapte jongerenwoningen te huur in de Dorpsstraat in Landsmeer. Het gaat om studio's vanaf 20 m2 in een karakteristiek pand. De gemeente heeft met Eigen Haard afgesproken dat jongeren die minimaal drie jaar in Landsmeer wonen voorrang krijgen op deze woningen. De selectie gebeurt per huurprijscategorie op leeftijd en dan per leeftijdsjaar/-jaren op inschrijfduur. Zo maken jongeren van alle leeftijden een kans op een van de studio's.

Wethouder Quakernaat is blij met de jongerenwoningen: "Landsmeerse jongeren hebben nu de kans om in een prachtig gerenoveerd pand in hun eigen dorp te wonen".

Ideale locatie!

Je loopt vanaf dit pand zo het winkelcentrum in. Daarnaast ben je ook binnen no time in het Twiske en op het NDSM terrein. Het openbaar vervoer brengt je in korte tijd naar de NoordZuidlijn waarmee je snel in het centrum van Amsterdam bent.

Studio's

Er zijn vier kleine studio's voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar. Twee iets grotere studio's en zelfs een tweekamerappartement voor jongeren tussen de 23 en 28 jaar. De afwerking is prachtig. De muren zijn pas gestuct, het schilderwerk is gedaan en er zitten nieuwe ramen in van dubbelglas. Dit is je kans om in een moderne studio in een karakteristiek pand te wonen! : Reageren kan nu al op de kleine studio's. Op woensdag 13 maart kun je reageren op de grotere studio's

Interesse?

Woon je minimaal drie jaar in Landsmeer en zoek je een eigen stek? En sta je ingeschreven op WoningNet? Dan krijg je voorrang op deze woningen. Je krijgt een jongerencontract voor vijf jaar. Kijk op www.eigenhaard.nl/dorpsstraat voor meer informatie en om je in te schrijven.