gemeente Landsmeer | Kent u de Zoete Inval al?

Nieuwsbericht Kent u de Zoete Inval al?

Gepubliceerd op: 03 december 2019 07:50

Dat is een gezellig ontmoetingscentrum aan het Marktplein. U kunt er elke dag terecht voor een kop koffie met gebak of lunch en er zijn regelmatig aanschuifmaaltijden. Op maandag en dinsdag wordt u welkom geheten door Annemieke Krul. Zij gaat activiteiten organiseren voor jong en oud. Voor deze activiteiten hoeft zich niet aan te melden of lid te worden. U heeft er ook geen verwijzing of indicatie voor nodig. U kunt gewoon binnen lopen.  U betaalt alleen voor uw drankjes en eventueel eten. Neemt u ook gerust iemand mee;  bijvoorbeeld uw partner of buren.  Heeft u een idee voor een leuke activiteit? Laat het Annemieke weten,  misschien kunt u het samen organiseren. Heeft u alleen behoefte aan een praatje of samen eten, dat is ook goed.

Als u wat meer moeite heeft om aansluiting te vinden bij anderen, of als u geheugenproblemen heeft  of veel dingen u te snel gaan, kunt u zich thuis voelen in de Zoete inval. Annemieke heeft veel werkervaring met mensen die een duwtje in de rug of wat extra aandacht nodig hebben.  Bent u slecht ter been of vindt u het lastig om de eerste stap te zetten dan kan Annemieke u daarbij helpen.

Kortom: Wees welkom! In Kompas en op Facebook (de Zoete inval) leest u meer over de activiteiten. Annemieke Krul kunt u bereiken via: a.krul@zorgcirkel.com

Zoete Inval