gemeente Landsmeer | Kinderen Landsmeer op gezond gewicht

Nieuwsbericht Kinderen Landsmeer op gezond gewicht

Gepubliceerd op: 06 februari 2019 08:50

De gemeente Landsmeer wil graag een gezondere leefomgeving voor alle kinderen in Landsmeer. Daarom wil zij de ouders van jonge kinderen graag uitnodigen voor een groepsinterview.

Groepsinterview
Samen met de Hogeschool van Amsterdam organiseert de gemeente twee groepsinterviews voor ouders. Tijdens deze avonden vertellen ouders wat zij belangrijk vinden als het gaat om een gezond leven voor hun kind en wat er nodig is in Landsmeer voor een gezondere leefomgeving voor kinderen.

De groepsinterviews zijn onderdeel van het project Bruggen naar Gezond Gewicht. Met dit project wil de gemeente samen met ouders en professionals ervoor zorgen dat alle kinderen van 0 tot 18 jaar gezonder kunnen leven en meer kunnen bewegen. Daarnaast is het doel van het project om kinderen met overgewicht beter te ondersteunen en te helpen aan een gezondere leefstijl.

Deelnemen
De groepsinterviews vinden plaats op:
• Woensdag 27 februari van 19.30 tot 21.00 uur in het Dorpshuis Landsmeer
• Dinsdag 5 maart van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis Landsmeer
U ontvangt een kleine vergoeding voor uw deelname.
Bent u ouder van jonge kinderen en wilt u graag aan een van deze groepsinterviews deelnemen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Dessie Lividikou, projectleider Bruggen naar Gezond Gewicht via d.lividikou@landsmeer.nl

Kinderen op gezond gewicht