gemeente Landsmeer | Komt het college van burgemeester en wethouders bij u op bezoek?

Nieuwsbericht Komt het college van burgemeester en wethouders bij u op bezoek?

Gepubliceerd op: 25 april 2016 09:35

Komt het college van burgemeester en wethouders bij u op bezoek?

Woont u op een bijzondere locatie in de gemeente of in een bijzonder huis waarover u veel kunt vertellen? Heeft u een bedrijf of instelling waar u trots op bent en wilt u dat graag delen? Bent u verbonden aan een vereniging en is dat uw passie? Het college van burgemeester en wethouders van Landsmeer wil dan graag bij u op bezoek komen! Het college waardeert het verenigingsleven en ondernemerschap in Landsmeer en wil graag een kijkje nemen achter de schermen.

Het bezoek kan bestaan uit een rondleiding, een voorlichting over een bepaalde manier van werken in uw bedrijf of een ander onderwerp dat u graag wilt delen of waarover u het college wilt vertellen. Hierbij kunt u ook denken aan belangrijke thema's zoals zorg, werk en inkomen en uw eigen leefomgeving. Indien u dat leuk vindt, kan het college aansluitend bij u op locatie vergaderen.

Bent u geïnteresseerd om het college van B&W te ontvangen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met het secretariaat via tel. 020-487 71 11 of via e-mail aan: secretariaat@landsmeer.nl.

 

College 2015