gemeente Landsmeer | Koud hè... isoleer uw huis nu met 10% korting

Nieuwsbericht Koud hè... isoleer uw huis nu met 10% korting

Gepubliceerd op: 25 februari 2018 10:15

Duurzaam Bouwloket is in de gemeente Landsmeer en ruim 110 andere gemeenten een kortingsactie voor woningeigenaren gestart. Tot en met 31 maart kunt u gebruik maken van 10% korting op de toegepaste vierkantemeterprijs voor: spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloer- en bodemisolatie.

Let op! Deze korting geldt alleen als de offerteaanvraag verloopt via de actiepagina www.duurzaambouwloket.nl/isolatie. Hier vindt  u ook meer informatie over de actievoorwaarden en over de uitvoerende bedrijven die deelnemen aan de actie.

Veel woningen slecht geïsoleerd

Het grootste deel van de woningen die gebouwd zijn voor 1975, is slecht of niet geïsoleerd. Veel woningbezitters hebben hierdoor onnodig veel stookkosten, wat niet goed is voor hun portemonnee en schadelijk voor het milieu. Duurzaam Bouwloket organiseert de isolatieactie om woningbezitters bewust te maken van het besparingspotentieel  en om ze op weg te helpen met een leuke korting.

Gratis en onafhankelijk advies

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn om uw woning te isoleren? Dan kunt u terecht bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Onafhankelijk adviseurs helpen u van A tot Z verder bij het verduurzamen van uw woning. Stel uw vraag via de helpdesk, door te bellen met 072-743 39 56 of te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl.