gemeente Landsmeer | Laat jij het culturele erfgoed herleven?

Nieuwsbericht Laat jij het culturele erfgoed herleven?

Gepubliceerd op: 18 juli 2016 11:45

Heb jij hét idee dat jij het culturele erfgoed laat herleven? Doe mee met het innovatieprogramma van de provincie Noord-Holland en win tot €25.000 startkapitaal om jouw idee te realiseren! Stuur jouw idee in via www.hollandcall.nl

Zelf niet het winnende idee, maar ken je wel mensen die de HollandCall interessant zouden vinden? We zouden het erg waarderen als je de informatie doorstuurt.

Wat is HollandCall?

HollandCall is het innovatieprogramma van de provincie Noord-Holland waarmee je een succesvol product of dienst voor de cultureel-toeristische sector creëert. Dit jaar wordt het voor de derde keer georganiseerd.

HollandCall is voor iedereen: start-ups, (lokale) ondernemers, studenten of juist grotere organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.

Uit alle inschrijvingen worden de beste 20 ideeën geselecteerd voor een intensief innovatieprogramma waarin de deelnemers geholpen om van idee tot product te komen. Hierbij word je ondersteund door verschillende experts en het netwerk van de provincie Noord-Holland.

Een vakkundige jury bepaalt tijdens het finale event de drie winnaars. Deze worden beloond met verschillende prijzen; cash, startkapitaal en begeleiding. Hiermee worden de winnaars verder op weg geholpen om echt hun onderneming te realiseren!

Meer informatie over de HollandCall 2016 vind je op www.hollandcall.nl en klik op het Youtube filmpje www.youtube.com/watch?v=lPVB4CMDKa4&feature=youtu.be