gemeente Landsmeer | Laatste kans op 10% korting isolatiemaatregelen

Nieuwsbericht Laatste kans op 10% korting isolatiemaatregelen

Gepubliceerd op: 14 maart 2018 11:25

Wilt u gebruik maken van 10% korting op de toegepaste vierkantemeterprijs van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie? Dan moet u snel zijn. De kortingsactie van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket is geldig tot en met 31 maart 2018. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie voor meer informatie over de actievoorwaarden en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Als u een offerteaanvraag doet via het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket ontvangt u niet alleen een korting, maar bent u er ook zeker van dat de maatregelen worden uitgevoerd door betrouwbare bedrijven. Duurzaam Bouwloket werkt samen met gecertificeerde bedrijven die garantie geven op de dienst die zij leveren. Zo bent u er altijd zeker van de maatregelen juist worden toegepast.

Gratis en onafhankelijk advies

Bent u er nog niet uit hoe en of u wilt isoleren? Maak dan gebruik van de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket. Daar kunnen zij u alles vertellen over de mogelijke maatregelen, materialen en belangrijke aandachtspunten. Stel uw vraag door te bellen (072-743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl).

duurzame woning