gemeente Landsmeer | Landelijke subsidie voor isolatiemaatregelen bijna benut

Nieuwsbericht Landelijke subsidie voor isolatiemaatregelen bijna benut

Gepubliceerd op: 13 december 2016 14:00

Duurzaam bouwloket

Subsidieregeling

De landelijke subsidieregeling 'Energiebesparing eigen huis' maakt het mogelijk om circa 20% van de kosten terug te vragen bij de Rijksoverheid. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moeten er minimaal twee energiebesparende maatregelen worden toegepast. Een belangrijk aandachtpunt is dat de subsidieaanvraag gedaan moet worden voordat de maatregelen zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over de regeling kunt u terecht op de website van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket (www.duurzaambouwloket.nl). Heeft u vragen? Dan kunt u die stellen door te mailen (info@duurzaambouwloket.nl) of te bellen (072 – 743 39 56).

Extra voordeel

Laat uw woning isoleren tijdens de 'Warm Wonen Weken' en ontvang 10% korting op de maatregelen;
dak-, vloer-, bodem,- gevel,-, spouwmuurisolatie en het vervangen van glas. Dit is een actiecampagne van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket in samenwerking met regionale uitvoerende bedrijven. U komt alleen in aanmerking voor de 10% korting als u de offerteaanvraag voor 1 maart 2017 doet via het Duurzaam Bouwloket. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/warmwonenweken voor meer informatie over de actievoorwaarden en vraag een vrijblijvende offerte aan.