gemeente Landsmeer | Landsmeer aardgasvrij, inwoners: denkt u mee op 8 juni?

Nieuwsbericht Landsmeer aardgasvrij, inwoners: denkt u mee op 8 juni?

Gepubliceerd op: 26 mei 2020 13:15

We gaan duurzamer wonen en leven. Ook in Landsmeer. Tussen nu en 2050 zullen we moeten overstappen van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Samen zorgen we ervoor dat we duurzaam, maar ook toekomstbestendig, comfortabel en betaalbaar gaan verwarmen, douchen en koken. De gemeente vindt het belangrijk om haar inwoners daarbij te betrekken.

Iedere verandering begint met informatie. Daarom hebben wij de presentatie 'Landsmeer aardgasvrij' opgenomen die u op elk moment kunt bekijken. Ook willen we u in de gelegenheid stellen om opmerkingen te maken en vragen te stellen. Vanwege de coronamaatregelen organiseren we een online sessie. Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag met u in gesprek om te horen hoe u denkt over dit onderwerp, en of u ideeën heeft voor aardgasvrije initiatieven.

Online bijeenkomst voor inwoners van Landsmeer
• Datum: maandag 8 juni 2020
• Tijd: 19.30 online incheck, 19.45 start, 21.00 uur einde
• Aanmelden: aardgasvrij@landsmeer.nl

Aanmelden is verplicht. U ontvangt dan een link waarmee u op 8 juni kunt deelnemen. Mocht u op 8 juni niet in de gelegenheid zijn om aan te sluiten, dan kunt u uw vragen of opmerkingen ook mailen naar aardgasvrij@landsmeer.nl

Meer informatie
Bekijkt u ter voorbereiding van de bijeenkomst de presentatie
Ook stellen we het op prijs als u deze Mentimeter-vragenlijst hier invult.

Aardgasvrij