gemeente Landsmeer | Landsmeer en de regio onder de aandacht van toeristen

Nieuwsbericht Landsmeer en de regio onder de aandacht van toeristen

Gepubliceerd op: 23 juni 2021 15:55


Landsmeer vormt met de kernen Den Ilp en Purmerland een uitgestrekt lintdorp, omringd door een 
waterrijke en groene omgeving. Het dorp ligt tussen het natuurgebied Ilperveld en het recreatiegebied het Twiske en heeft op steenworpafstand van Amsterdam een unieke ligging binnen onze regio. Fietsen, wandelen, varen: er is veel te doen in Landsmeer en omgeving. Kortom, een aantrekkelijke plek voor toeristen.

Lokale toeristenwebsite
Om Landsmeer onder de aandacht te brengen van de binnenlandse en buitenlandse bezoeker is de lokale website www.welcomeinlandsmeer.com ontwikkeld. Hierop is al het recreatieve en toeristische aanbod van Landsmeer zowel in het Nederlands als Engels te vinden. Wij streven naar een volledige website en nodigen ondernemers binnen deze sector uit om hun bedrijf kosteloos aan te melden via het contactformulier op de website www.welcomeinlandsmeer.com

Regionale toeristenwebsite
Naast deze lokale website heeft Bureau Toerisme Laag Holland, de promotieorganisatie van de regio, ook een nieuwe website ontwikkeld: www.laagholland.com. Hierop staan voor zowel bezoekers als voor inwoners uit de regio informatie en tips voor de leukste ééndaagse of meerdaagse activiteiten in deze mooie omgeving.

Heeft u zelf als ondernemer binnen de recreatieve en toeristische sector een website? Plaats dan beide links op uw website voor het lokale aanbod www.welcomeinlandsmeer.com en het regionale aanbod www.laagholland.com.