gemeente Landsmeer | Landsmeer zet twintig vrijwilligers in het zonnetje!

Nieuwsbericht Landsmeer zet twintig vrijwilligers in het zonnetje!

Gepubliceerd op: 12 december 2016 09:50

Vrijwilligers in het zonnetje

Een dag per jaar zetten gemeenten in het teken van Dag van de Vrijwilliger de lokale vrijwilligers in het zonnetje. Ook in de gemeente Landsmeer, waar vrijwilligers een belangrijke rol spelen in de lokale samenleving. Voor vrijwilligerswerk ben je nooit te jong. Dat bewijst de 5-jarige Aron de Boer uit Landsmeer. Aron werkt altijd mee met het schoonmaken van de Volière in het Wijkpark.

Op 7 december jl. heeft de gemeente twintig vrijwilligers onderscheiden voor hun inzet tijdens een feestelijke bijeenkomst op het gemeentehuis. Allen ontvingen een Zonnetje, een cadeaubon, een boek over het Twiske en een bos bloemen uit handen van wethouder Sociaal Domein Richard Quakernaat. Na het officiële programma kon men onder het genot van een borrel en een hapje en een muzikale bijdrage van 'Blue Blossom' napraten over de geslaagde uitreiking van de Zonnetjes.

Wilt u ook vrijwilligerswerk gaan doen en meer weten over de mogelijkheden daarvoor in Landsmeer of Amsterdam-Noord of –Centrum? Kijk dan eens op de website van de Vrijwilligerscentrale Amsterdam, vca.nu. Of neem contact op Angela Koot, tel. 020-636 52 28 of 020-53 01 220.

 

Vrijwilliger in het zonnetje