gemeente Landsmeer | Landsmeerse Loesje is Gerdien!

Nieuwsbericht Landsmeerse Loesje is Gerdien!

Gepubliceerd op: 24 mei 2016 15:00

'Auto, fiets en kind, iedereen veilig over het Lint', 

Uit alle inzendingen in de zoektocht naar de Landsmeerse Loesje is de inzending van Gerdien van den Broek door de gemeenteraad gekozen als winnaar. De boodschap omvat volgens burgemeester Astrid Nienhuis alle elementen waar verkeersveiligheid om gaat: 'het maakt niet uit wie of hoe je van A naar B gaat in het dorp, belangrijk is om dat veilig te kunnen doen. We hopen echt dat iedereen meer rekening met elkaar gaat houden!'. De boodschap wordt gedrukt op sandwichborden, die verspreid worden door het dorp.

Voor haar winnende inzending ontvangt Gerdien een leuke prijs. Wat dit is, is ook nog even een verrassing voor haar. De prijs zal in juni overhandigd worden door de burgemeester. Uiteraard ontvangt Gerdien ook een eigen exemplaar van het sandwichbord.

Naast een prijs voor de winnaar zijn nog twee extra prijzen verloot onder de overige deelnemers. Deze winnaars: Kim Vogel en Peter Balke zijn persoonlijk ingelicht en krijgen hun prijs thuis gestuurd.

Heeft u inspiratie gekregen door de zoektocht naar Landsmeerse Loesje en heeft u ook een leuke, passende slogan of zin met betrekking tot verkeersveiligheid? Deelt u gerust uw ideeën via www.geefomlandsmeer.nl ! Dan gaan wij op zoek naar geschikte manieren om dit te delen met alle weggebruikers!

Landsmeerse Loesje Gerdien