gemeente Landsmeer | Nieuwe burgemeester wil graag kennismaken met u

Nieuwsbericht Nieuwe burgemeester wil graag kennismaken met u

Gepubliceerd op: 16 augustus 2019 13:20

Beste Landsmeerder,

Afgelopen week ben ik begonnen als uw nieuwe burgemeester van Den Ilp, Purmerland en Landsmeer. Er liggen mooie uitdagingen waar ik snel mee aan de slag wil. Maar voor nu wil ik eerst graag kennismaken. Met de gemeente Landsmeer, met Landsmeerse organisaties, verenigingen en bedrijven én met u als Landsmeerder.

Ik zou graag bij u thuis langskomen om samen met u aan uw keukentafel onder het genot van een kopje koffie te praten over het leven in deze prachtige gemeente. Ongedwongen, informeel én gezellig samen aan de koffie. Als u zorgt voor de koffie, dan breng ik iets lekkers mee. Of misschien mag ik zelfs een vorkje mee prikken?

Bent u nieuwsgierig? En wilt u mij ook graag leren kennen? Meld u dan nu aan via communicatie@landsmeer.nl. De medewerkers van Team Communicatie nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.  Let op: het aantal mogelijke afspraken is beperkt, dus ben er snel bij.

Bent u actief in een vereniging of werkt u voor een Landsmeers bedrijf of organisatie? Heb ik nog geen afspraak gemaakt om langs te komen en wilt ook u met mij kennismaken? Dan kunt u zich ook aanmelden.

Met vriendelijke groet,

Dennis Straat

Burgemeester Landsmeer

Dennis Straat