gemeente Landsmeer | WelzijnWonenPlus organiseert een scootmobiel toertocht

Nieuwsbericht WelzijnWonenPlus organiseert een scootmobiel toertocht

Gepubliceerd op: 24 augustus 2023 12:10

Op 13 september a.s. organiseren WelzijnWonenPlus Landsmeer en Oostzaan samen met Medipoint een scootmobiel toertocht van ongeveer 18 kilometer door de mooie omgeving van het Twiske.

Het wordt een gezellige middag en men maakt een mooi tochtje in Het Twiske. Onderweg is er een leuk parcours, zijn er kleine verrassingen en u krijgt, als u dat wilt, advies van een expert hoe veilig te rijden. De tussenstop is bij Pannenkoek De Appel voor een kopje koffie met wat lekkers. Daar kunt u uw scootmobiel laten nakijken voor klein onderhoud.

Men verzamelt om 13.15 uur uur bij de ingang van het sportpark. Om 13.30 uur wordt gestartt. Tegen het eind van de middag ongeveer 17.00 uur komt men weer terug op het startpunt.

U kunt zich aanmelden bij het servicepunt van WelzijnWonenPlus in Landsmeer of Oostzaan tot 4 september. Eigen bijdrage € 3. U neemt de zon, opgepompte banden, een flesje water en een volle accu mee. WelzijnWonenPlus zorgt voor de rest.

Belangrijk: Bij heel slecht weer kan de organisatie besluiten om de toertocht te verplaatsen naar woensdag 20 september. Hou deze datum bij aanmelding ook vrij in de agenda.