gemeente Landsmeer | Online webinar voor sport- en beweegliefhebbers in Landsmeer

Nieuwsbericht Online webinar voor sport- en beweegliefhebbers in Landsmeer

Gepubliceerd op: 17 november 2020 11:45

Wil jij graag weten wat de gemeente voor jou doet op het gebied van sport? Dan ben je van harte uitgenodigd om op donderdag 26 november om 19.15 uur een gratis webinar te volgen. Met onder andere een presentatie van René Wormhoudt en uitleg over het Sportakkoord Landsmeer.

Het Sportakkoord
Sport & bewegen sterk en zichtbaar, dat is de centrale ambitie van het Sportakkoord Landsmeer. Een lokaal Sportakkoord biedt handvatten om het gemeentelijk sportbeleid vorm te geven. In een waardevolle samenwerking tussen betrokken partijen is het Sportakkoord opgesteld. Het document is door 14 partijen (sportverenigingen, organisaties en gemeente) officieel ondertekend. Het enthousiasme van de betrokken partijen is erg groot, dit willen we graag delen! Daarom ben je van harte uitgenodigd voor deze gratis webinar.

René Wormhoudt over de motorische ontwikkeling van kinderen
Naast de ondertekening van het Sportakkoord vertelt René Wormhoudt over de breed motorische ontwikkeling van kinderen en hoe dit gestimuleerd kan worden. René heeft samen met Prof. dr. Geert Savelsbergh het Athletic Skills Model ontwikkeld. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur.

Verdere informatie
Je ontvangt hier ook meer informatie over het platform Noord-Holland actief. Het platform is een overzicht van alle sportactiviteiten voor onder andere verenigingen uit de gemeente Landsmeer. Ontstaan vanuit de behoefte van de (sport)aanbieders. Dit is een concreet voorbeeld van de kracht van samenwerken. Samen krijgen we Landsmeer meer in beweging, kom jij ook naar de webinar?

Datum
Donderdag 26 november

Tijd
Inbellen vanaf: 19.15 uur
Start programma: 19.30 uur
Einde: rond 21.30 uur

Kosten
Geen