gemeente Landsmeer | Ook uw verkeerskennis oppoetsen?

Nieuwsbericht Ook uw verkeerskennis oppoetsen?

Gepubliceerd op: 29 augustus 2017 09:25

Op initiatief van de gemeente Landsmeer kunnen senioren hun verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt in 2 avonden alles verteld over de nieuwste verkeersregels. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een (gratis en privé) praktijkles met een rijschool aan te vragen.

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Dit geldt voor automobilisten, maar ook voor fietsers of scootmobielgebruikers. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.

  • Maandag 16 oktober en maandag 20 november 2017, 19.30 – 21.30 uur in het Dienstencentrum Landsmeer, Dr. M.L. Kingstraat 2b, 1121 CP Landsmeer

Deze cursus is bedoeld voor senioren. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide avonden komt. Minimum aantal deelnemers 10, maximaal 35, bewoners van Landsmeer hebben voorrang. U kunt zich per mail inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl (vergeet niet uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer op te geven). Of telefonisch via VVN Steunpunt West 088 524 88 38.

U kunt alvast even online testen of uw kennis op pijl is via https://opfriscursus.vvn.nl/v/start

Verkeerskennis oppoetsen