gemeente Landsmeer | Reactie burgemeester Léon de Lange en wethouder Mandy Elfferich op verwijderen van de voetbalkooi in Landsmeer

Nieuwsbericht Reactie burgemeester Léon de Lange en wethouder Mandy Elfferich op verwijderen van de voetbalkooi in Landsmeer

Gepubliceerd op: 13 december 2021 18:15


Er is vandaag veel aandacht geweest over het verwijderen van de voetbalkooi in Landsmeer. Onderstaand vindt u de reactie van burgemeester Léon de Lange en wethouder Mandy Elfferich op de ophef die hierover is ontstaan:

We waarderen dat vele van jullie vandaag zijn opgekomen bij de voetbalkooi voor het behoud van deze speelplek waar onze Landsmeerse jeugd zo graag komt voetballen. We willen jullie allen laten weten dat we jullie zorgen horen, de standpunten van een ieder begrijpen en al jullie ideeën serieus nemen. Voor ons is het belangrijk dat we tot een oplossing komen, die door jullie allen wordt gedragen.

De gemeente en daarbij specifiek burgemeester Léon de Lange en wethouder Mandy Elfferich, zullen daarom met de betrokkenen het gesprek aangaan en hierbij feedback ophalen. Hierbij zal goed geluisterd worden naar de verschillende opvattingen over de voetbalkooi. We zullen spoedig terugkomen over wanneer en hoe we dit zullen organiseren.

Voor nu willen we nogmaals aangeven dat de kooi tot nader bericht zal blijven staan en jullie vragen bij gebruik rekening te blijven houden met elkaar.