gemeente Landsmeer | Regels omtrent het aanbieden van afval

Nieuwsbericht Regels omtrent het aanbieden van afval

Gepubliceerd op: 03 oktober 2016 14:20

Inwoners van Landsmeer  in diverse wijken hebben last van verkeerd aangeboden afval. In die gevallen zal er ook niet in een extra ronde worden teruggekomen en moet u uw afval weer terugnemen en volgende keer, correct, opnieuw aanbieden. Ook wordt er bij controles zeer regelmatig huishoudelijk afval in de groene container aangetroffen. Het is belangrijk dat het huisvuil volgens de geldende regels wordt aangeboden.

afval verkeerd aanbieden 1

Rolcontainers juist aanbieden

De rolcontainers kunt u op de inzameldag vóór 7.30 uur (of de dag ervoor na 22.00 uur) op de aanbiedplaats klaarzetten en dient u op dezelfde dag weer weg te halen. U kunt een extra container aanvragen bij de gemeente, telefoon: 020-4877111. Ook kunt u uw klein huishoudelijk afval gratis aanbieden bij de gemeentewerf.

Klachten

Indien de inzameling om een u onbekende reden niet goed is uitgevoerd dan kunt u dit op de eerstvolgende werkdag vóór 11.00 uur melden bij de gemeente op telefoonnummer 020 4877111.

Verzamelcontainer

Bewoners van hoogbouw en bejaardenwoningen maken gebruik van verzamelcontainers. Deze zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor mensen met een eigen rolcontainer.

afval verkeerd aanbieden 2
  afval verkeerd aanbieden