gemeente Landsmeer | Resort Breeck op agenda commissievergadering 14 december om 21.00 uur

Nieuwsbericht Resort Breeck op agenda commissievergadering 14 december om 21.00 uur

Gepubliceerd op: 07 december 2023 11:00

De gemeenteraad van Landsmeer gaat zich deze maand buigen over het ontwikkelen van Resort Breeck aan de Scheepsbouwersweg. Daarvoor staat op 14 december 2023 het bestemmingsplan voor deze ontwikkeling op de agenda van de commissievergadering. Resort Breeck wordt tijdens deze vergadering besproken vanaf 21.00 uur.

Eerder dit jaar heeft de gemeenteraad in meerderheid een motie aangenomen om te onderzoeken of er op deze locatie ook woningbouw mogelijk is in plaats van een resort met vakantiehuizen. Daarover heeft de gemeenteraad in november een presentatie gehad.

Voorafgaand aan de behandeling van het bestemmingsplan voor de realisatie van Resort Breeck gaat de gemeenteraad met elkaar in discussie of deze ontwikkeling moet worden doorgezet of dat er toch wordt gekozen voor een andere optie. Mocht het zo zijn dat de gemeenteraad daarbij kiest om niet door te gaan met de realisatie van het resort zal dit ook invloed hebben op de vaststelling van het bestemmingsplan.

Aanvang bespreken Resort Breeck
Aangezien de commissie van de gemeenteraad op 14 december eerst over andere onderwerpen vergadert, zal de behandeling van het al dan niet realiseren van Resort Breeck aanvangen om 21.00 uur. Het raadsvoorstel is te vinden op de website van de gemeenteraad (bij de commissievergadering van 14 december, rechter kolom homepage).

Inspreken bij de commissie
De gemeenteraad verwacht grote betrokkenheid vanuit de samenleving bij dit onderwerp. Daarom vraagt de raad inwoners, die willen inspreken tijdens de commissievergadering, om zich tijdig te melden bij de griffie via e-mail