gemeente Landsmeer | Samen werken aan een nóg aantrekkelijker Landsmeer: 'Welcome in Landsmeer, enjoy Amsterdam countryside.'

Nieuwsbericht Samen werken aan een nóg aantrekkelijker Landsmeer: 'Welcome in Landsmeer, enjoy Amsterdam countryside.'

Gepubliceerd op: 16 maart 2018 11:30

Het doel van het platform toerisme is het creëren van een toeristisch- recreatief netwerk, waarin kennisuitwisseling, afstemming en samenwerking tussen ondernemers en belanghebbenden in Landsmeer mogelijk wordt gemaakt. De lancering van het platform is georganiseerd door gemeente Landsmeer en de kerngroep, die bestaat uit Otto van Haarlem van het Ondernemersfonds, Marcel Ellens van NDSM Bikes, Yvonne van der Haar van Café de Driesprong, Bart Ramler van Scooter Experience en Léon van Riel die een verblijfsaccommodatie heeft.

De aanwezigen waren erg enthousiast en er werd volop in kansen gedacht. De eerstvolgende plenaire bijeenkomst van het platform Welcome in Landsmeer, enjoy Amsterdam countryside wordt georganiseerd op 18 april van 19.30 – 21.00 uur.

Wilt u als ondernemer of belanghebbende binnen deze sector ook meewerken aan versterking van toerisme in Landsmeer, sluit u dan aan bij de kerngroep door een mail te sturen.  

platform toerisme