gemeente Landsmeer | Samenvatting informatiebijeenkomst verlevendiging Sportpark Landsmeer 28 mei 2018

Nieuwsbericht Samenvatting informatiebijeenkomst verlevendiging Sportpark Landsmeer 28 mei 2018

Gepubliceerd op: 30 mei 2018 08:45

Op maandagavond 28 mei organiseerde de gemeente Landsmeer een informatiebijeenkomst voor omwonenden en andere gebruikers over de verlevendiging van het Sportpark Landsmeer.

Plannen en realisatie

Wethouder Richard Quakernaat gaf een algemene presentatie over de plannen en realisatie van verschillende onderdelen om het sportpark te verfraaien. Naast reeds gerealiseerde zaken zoals het beachvolleybalveld, de pumptrack en de hondenuitlaatplaats, kwamen ook de plannen en realisatie van onder meer de fietspaden en verlichting, de ontmoetingsplaats voor jongeren en het paviljoen in de Breek aan de orde. De aanwezigen stelden tijdens de presentatie van de wethouder verhelderende vragen en gaven feedback.

Na de presentatie van de wethouder konden inwoners zich verder laten informeren over de diverse onderwerpen.

Vragen van omwonenden en gebruikers

De meest gestelde vragen en suggesties gingen over de aanleg van fietspaden, het verbeteren van de verlichting in het park, de ontmoetingsplaats voor jongeren, het paviljoen in de Breek, brommen in het park en de verkeersveiligheid. Door de gemeente en straatcoaches werd aangegeven dat als men overlast ervaart, dit doorgegeven moet worden aan de gemeente, zodat hier actie op kan worden genomen. Dit kan worden doorgegeven aan jeugdoverlast@landsmeer.nl .

Aan het einde van de avond concludeert de gemeente dat de aanwezigen deze avond als informatief ervaren hebben, blij zijn dat het sportpark wordt aangepakt en dat er volgend jaar een paviljoen in de Breek is.