gemeente Landsmeer | Samenwerking met Humanitas Thuisadministratie

Nieuwsbericht Samenwerking met Humanitas Thuisadministratie

Gepubliceerd op: 30 november 2023 08:00

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Humanitas Thuisadministratie. Deze organisatie helpt inwoners van de gemeente Landsmeer financieel zelfredzamer te maken en helpt bij voorkoming van armoede.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

De Thuisadministratie van Humanitas is gratis voor alle inwoners van de gemeente Landsmeer. Een verwijzing is niet nodig. U kunt zich aanmelden via de website van Humanitas Zaanstreek-Waterland. U kunt ook mailen naar het team Thuisadministratie Zaanstreek: ta.zaanstreek@humanitas.nl of bellen naar: 06-17199545.