gemeente Landsmeer | Sportpark in Landsmeer steeds levendiger

Nieuwsbericht Sportpark in Landsmeer steeds levendiger

Gepubliceerd op: 17 april 2018 17:00

Het Sportpark in Landsmeer wordt steeds levendiger voor alle doelgroepen. Inmiddels is het sportpark een pumptrack voor mountainbikers rijker, er zijn twee beachvolleybalvelden en er is een unieke picknicktafel met wifi en oplaadpunten. Er zijn concrete plannen voor een terras aan de Breek, de intentieverklaring is inmiddels ondertekend. De gemeente Landsmeer is van plan om tijdelijk een container te plaatsen als ontmoetingsplek voor jongeren in het Sportpark in Landsmeer. Deze container, die aan een kant open is, komt niet in de directe omgeving van woningen.

Afspraken met jongeren

In het verleden zijn er klachten geweest over zwerfvuil en geluidoverlast bij een dergelijke plek. De gemeente maakt met de jongeren en de straatcoaches afspraken hierover. Wethouder Richard Quakernaat: "Ik gun de jongeren hun ontmoetingsplaats, maar zij moeten wel waarmaken dat zij ook goed voor de plek kunnen zorgen."

Informatieavond

De omwonenden van het Sportpark zijn geïnformeerd en worden in mei uitgenodigd voor een informatieavond over de ontwikkelingen.

pumptrack