gemeente Landsmeer | Tijdens NLdoet krijgen we het voor elkaar. Doet u ook mee?

Nieuwsbericht Tijdens NLdoet krijgen we het voor elkaar. Doet u ook mee?

Gepubliceerd op: 27 februari 2017 15:35

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 en 11 maart 2017 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

In de gemeente Landsmeer zijn tot nu toe 10 klussen aangemeld voor NLdoet. Voor enkele klussen kunnen de organisatoren nog vrijwilligers gebruiken. Wilt u meedoen en heeft u zich nog niet aangemeld? Kijk dan op www.nldoet.nl en klik op 'klus zoeken'. Vul Landsmeer in en u ziet alle in onze gemeente aangemelde klussen die nog vrijwilligers kunnen gebruiken.

Klus aanmelden kan nog!

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Het is nog mogelijk om een klus aan te melden. Dit is de kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe dus ook mee met NLdoet op 10 en 11 maart 2017 en meld uw klus zo snel mogelijk aan op www.nldoet.nl

NLdoet Tijdens NLdoet krijgen we het voor elkaar