gemeente Landsmeer | U komt toch ook op 15 september naar het Open Huis van de gemeente Landsmeer?

Nieuwsbericht U komt toch ook op 15 september naar het Open Huis van de gemeente Landsmeer?

Gepubliceerd op: 11 september 2018 08:35

Altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van uw gemeente? Op zaterdag 15 september van 10.00 tot 13.00 uur bent u harte welkom tijdens het Open Huis. Tijdens het Open Huis organiseert de gemeente verschillende activiteiten op diverse locaties in Landsmeer.

Historisch Fietsrondje Landsmeer
Kent u het Historisch Fietsrondje Landsmeer al? Op 15 september kunt u een prachtige route fietsen onder leiding van een ervaren gids van de O.V.L. U kunt zich hiervoor tot en met donderdag 13 september 2018 aanmelden via communicatie@landsmeer.nl. De vertrektijd is om 11.30 uur vanaf het toeristisch informatiebord op het Raadhuisplein. De fietstocht duurt ongeveer een uur.

Historisch fietsrondje

Alvast een keer oefenen met trouwen?
Heeft u altijd al willen weten hoe het voelt om te trouwen? Misschien heeft u ook een speciale persoon in gedachten? Tijdens het Open Huis van de gemeente mag u tijdens een proefceremonie "trouwen" met wie u maar wilt. Wij zorgen niet alleen voor een passende outfit, maar ook voor de toelichting.

Uw huis staat in brand. Bent u snel genoeg?
Tijdens het Open Huis is veiligheid een van de belangrijke onderwerpen. De brandweer laat u in virtuele realiteit meemaken wat er gebeurt als er brand uitbreekt en hoeveel tijd u nog heeft om het huis te verlaten. Spannend en realistisch!

Gratis rookmelder
Tijdens het Open Huis kunt u zich inschrijven voor een gratis rookmelder. Deze wordt in de Week van de Veiligheid door de brandweer bij u thuis geplaatst. De Week van de Veiligheid vindt plaats van 8 oktober tot en met 11 oktober 2018.

Weet u wat er met uw vuil gebeurt?
Afgedankt elektrisch en elektronisch afval, autobanden, glas, houtafval, klein chemisch afval, goede en bruikbare spullen, et cetera.... Weet u waar het allemaal blijft? Bent u nieuwsgierig? Doe dan de rondleiding op de gemeentewerf. U kunt een rondleiding volgen van 9.00 – 10.00 uur of van 10.00 – 11.00 uur.

Er is nog veel meer...
Bij mooi weer een springkussen voor de kinderen, gratis ijsje, muzikale inkleding door zangkoor Odysseus, diverse informatiekramen etc.

U komt toch ook op 15 september? U bent van harte welkom!