gemeente Landsmeer | Uitnodiging voor de ondernemers van Landsmeer

Nieuwsbericht Uitnodiging voor de ondernemers van Landsmeer

Gepubliceerd op: 03 november 2021 16:25

Op vrijdag 19 november is het de Dag van de Ondernemer. Dan zetten wij u, de Landsmeerse ondernemers, in het zonnetje. Want u bent van grote waarde voor de gemeente door het creëren van banen en door uw bijdrage aan een levendige gemeente. Het college wil u daarvoor bedanken en nodigt u uit voor een gezamenlijk ontbijt. In de middag zal het college flitsbezoeken brengen aan ondernemers die zich hiervoor aanmelden.

Ontbijt
Het ontbijt is op vrijdag 19 november van 8.00 tot 10.00 uur in het Wapen van Landsmeer. Vanaf 8.00 uur kunt u naar binnen. Het programma begint om 8.30 uur met een welkom door onze bestuurders. Vervolgens krijgt u een inspirerende presentatie van spreker Nico Perdaan. 

Flitsbezoeken
In de middag brengt het college flitsbezoeken aan bedrijven die zich hiervoor aanmelden. Vindt u het leuk als de burgemeester en wethouders u een bezoek brengen op deze speciale dag? Dat kan! Het college komt graag bij u langs om kennis te maken en te praten over uw bedrijf.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 12 november aanmelden voor het ontbijt en/of het flitsbezoek bij Aysin Yavas-Aktas via e-mail of telefoon (06-43047172).
Er zijn maximaal 50 plaatsen voor het ontbijt en 4 voor een flitsbezoek, dus meldt u zich op tijd aan.

Corona
Wij hanteren de dan geldende coronarichtlijnen. Om deel te nemen aan het ontbijt vragen wij u een coronatoegangsbewijs te tonen bij het Wapen van Landsmeer.