gemeente Landsmeer | Vanaf de bank gluren bij de buren dankzij online Duurzame Huizen Route

Nieuwsbericht Vanaf de bank gluren bij de buren dankzij online Duurzame Huizen Route

Gepubliceerd op: 04 november 2020 12:20

De Duurzame Huizen Route is een platform vol met ervaringsverhalen over duurzaam wonen. Huiseigenaren laten zien hoe zij hun woning duurzamer maken en gaan met u in gesprek. Schrijf u in voor een online bezoek of deel zelf uw verhaal via Duurzame Huizen Route.

Bezoek een huis naar wens
Vanwege de maatregelen rondom corona vindt het bezoek dit jaar online plaats, door middel van videogesprekken. Dé kans om eens binnen te kijken bij een huis aan de andere kant van Nederland of een huis met een specifieke maatregel. In de loop van de weken wordt de lijst met bezoekmogelijkheden steeds verder aangevuld. Na inschrijving ontvangt u een duidelijke instructie over hoe het videogesprek in zijn werk gaat.

Zelf ervaring delen
Heeft u al duurzame stappen gezet? Deel dan ook uw ervaring via Duurzame Huizen Route en meld uw woning aan als voorbeeld. Elke ervaring is welkom. Of het nu gaat om HR++-glas of gevelisolatie of het volledig aardgasvrij maken van een huis. Het deelnemen aan een videogesprek is optioneel. Ook enkel als voorbeeldwoning op de website staan, is waardevol voor anderen die op zoek zijn naar informatie en ervaringen.