gemeente Landsmeer | Verscherpte controles bij inleveren afval gemeentewerf Landsmeer

Nieuwsbericht Verscherpte controles bij inleveren afval gemeentewerf Landsmeer

Gepubliceerd op: 08 mei 2017 11:00

Vanaf maandag 8 mei wordt scherper gecontroleerd bij de gemeentewerf in Landsmeer. De gemeente neemt deze maatregel om de grote afvalstroom te reduceren. U kunt uw afval alleen inleveren als u inwoner bent van de gemeente Landsmeer. De boa en de medewerkers van de gemeentewerf vragen u dan ook om uw legitimatiebewijs. Ook zullen zij strenger controleren of u zich houdt aan de maximale hoeveelheid afval en of u dit in de juiste container deponeert.

Regels rondom afval inleveren

U mag per week maximaal 1,0 m3 bouw- en sloopafval inclusief puin inleveren bij de werf. De regels vindt u op de gemeentelijke website www.landsmeer.nl  onder het kopje 'Diensten en Producten'. Zoek vervolgens naar 'Afval en recycling'. Verder vindt u de informatie op de afvalkalender die ieder jaar huis-aan-huis wordt verspreid.

Achtergrond aanscherping controles

Aanleiding voor deze verscherpte controles is de buitensporig grote hoeveelheid grof huishoudelijk restafval dat bij de werf wordt aangeboden. De kosten hiervoor worden door inwoners gedragen.  De gemeente hoopt met deze actie 'sluikafval' te kunnen reduceren.

Bezoekadres Gemeentewerf: Scheepsbouwersweg 5 Landsmeer

Openingstijden Gemeentewerf

maandag 13:00 - 16:00 uur
woensdag 13:00 - 16:00 uur
vrijdag 13:00 - 16:00 uur
zaterdag 09:00 - 12:00 uur

 

Afvalstroom gemeentewerf Landsmeer