gemeente Landsmeer | Vervoer nodig naar vaccinatielocatie?

Nieuwsbericht Vervoer nodig naar vaccinatielocatie?

Gepubliceerd op: 01 februari 2021 10:50

Binnenkort gaan de coronavaccinaties in onze regio van start. Voor een deel van de ouderen en kwetsbare inwoners is het misschien niet mogelijk om zelf naar de huisartsenpraktijk of vaccinatielocatie te gaan of om dit vervoer te organiseren. WelzijnWonenPlus kan u hierbij helpen.

WelzijnWonenPlus Landsmeer biedt onder andere ondersteuning bij vervoer. Onze vrijwilligers die in het bezit zijn van een auto staan klaar om ouderen en kwetsbare inwoners die nog zelfstandig (met hulpmiddel) kunnen lopen naar de vaccinatielocatie te brengen. De vrijwilligers werken volgens een protocol welke voldoet aan de RIVM-maatregelen voor veilig vervoer. Dit wordt ook vooraf met u besproken. Zo is bijvoorbeeld het dragen van een mondkapje verplicht. Voor dit vervoer wordt een bijdrage gevraagd van € 0,30 per gereden kilometer. Dit wordt contant met de vrijwilliger afgerekend na afloop van de uitgevoerde rit.

Andere dienstverlening van WelzijnWonenPlus zijn kleine klussen in en om huis, maatjesproject, vriendschappelijk huisbezoek, telefooncirkel en nog meer.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met het servicepunt van WelzijnWonenPlus via 020-4822605 (geopend maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 9.30 – 12.30 uur) of via landsmeer@welzijnwonenplus.nl of kijk op de website www.welzijnwonenplus.nl