gemeente Landsmeer | Voordracht Erik Heinrich als wethouder van Landsmeer

Nieuwsbericht Voordracht Erik Heinrich als wethouder van Landsmeer

Gepubliceerd op: 04 maart 2020 21:20

Op donderdag 5 maart 2020 om 20.00 uur vindt een extra raadsvergadering plaats waarin de selectiecommissie van de gemeenteraad van Landsmeer unaniem de heer Erik Heinrich voordraagt als nieuwe wethouder van Landsmeer.

De heer Heinrich heeft 14 jaar (2004-2018) de portefeuille Financiën in de gemeente Renkum beheerd, en daarnaast ook onder meer Ruimtelijke Ordening in de portefeuille gehad. Deze ervaring past bij uitstek bij de in januari opengevallen functie in de gemeente Landsmeer. Met de heer Heinrich is afgesproken dat hij na zijn beëdiging in principe zal aanblijven tot het einde van deze raadsperiode.

Quote van de heer Heinrich: " Ik ben vereerd met deze voordracht als wethouder voor de mooie gemeente Landsmeer. Ik wil mij, als ik word beëdigd, de komende periode daarom graag voor deze gemeente, haar ambities, maar vooral haar inwoners inzetten."

Erik Heinrich

De heer Heinrich heeft inmiddels kennis gemaakt met de gemeenteraadsleden. Zowel de leden van de selectiecommissie als de (15) raadsleden staan unaniem achter deze voordracht.

Namens de selectiecommissie,
Anneriek Verhoef, voorzitter selectiecommissie gemeenteraad Landsmeer