gemeente Landsmeer | Vrijdag 18 november: Dag van de Ondernemer

Nieuwsbericht Vrijdag 18 november: Dag van de Ondernemer

Gepubliceerd op: 02 november 2022 14:35


Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. Dan zet de gemeente de ondernemers uit de gemeente Landsmeer in het zonnetje. Want de ondernemers zijn van grote waarde voor de gemeente door het creëren van banen en door hun bijdrage aan een levendige gemeente. Om de ondernemers te bedanken worden zij uitgenodigd voor een gezamenlijk ontbijt. In de middag zal Marion Breij, wethouder Economische Zaken, flitsbezoeken brengen aan ondernemers die zich hiervoor aanmelden.

Ontbijt
Het ontbijt is op vrijdag 18 november van 8.00 tot 10.00 uur in het Wapen van Landsmeer. Vanaf 8.00 uur kunt u naar binnen. Het programma begint om 8.30 uur met een welkom door onze wethouder Economische Zaken. Vervolgens krijgt u een inspirerende presentatie van spreker Nico Perdaan.

Flitsbezoeken
In de middag brengt de wethouder flitsbezoeken aan bedrijven die zich hiervoor aanmelden. Vindt u het leuk als de wethouder u een bezoek brengt op deze speciale dag? Dat kan! De wethouder komt graag bij u langs om kennis te maken en te praten over uw bedrijf.

Aanmelden
U kunt zich voor het ontbijt en het flitsbezoek aanmelden bij Esmee de Winter via e-mail of telefoon (06-50037707). De uiterlijke aanmelddatum is vrijdag 11 november. Er zijn maximaal 50 plaatsen voor het ontbijt en 4 voor een flitsbezoek, dus meldt u zich op tijd aan.