Nieuwsbericht Vrijwilligers in het zonnetje

Gepubliceerd op: 09 november 2017 14:10

Vindt u ook dat vrijwilligerswerk ieders waardering verdient? En wilt u meehelpen een Landsmeerse vrijwilliger van uw organisatie eens extra in het zonnetje te zetten?

Dan vragen wij u een van uw vrijwilligers voor te dragen voor een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 12 december 2017, van 16.00-18.00 uur in Landsmeer. Heeft u dus een man, vrouw, jongen of meisje in uw vereniging die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving? Geeft het aan ons door.

De gemeente organiseert de bijeenkomst, omdat zij veel waardering heeft voor alle vrijwilligers in de gemeente. De mensen die u aandraagt staan symbool voor alle anderen die zich belangeloos en met veel energie iedere keer weer inzetten voor uw vereniging en daarmee de Landsmeerse samenleving. Dat verdient bijzondere aandacht. Wij hopen daarom op uw samenwerking. Zodat we van 12 december een mooi feest kunnen maken, waarmee we recht doen aan ons prachtige en bruisende lintdorp.

Dus: wilt u één van uw Landsmeerse vrijwilligersin het zonnetje zetten? Vul dan bijgaand formulier in en stuur het voor 23 november aanstaande naar:

Gemeente Landsmee
T.a.v. Srpuhi Grigorjan
Antwoordnummer 12105
1120 VB Landsmeer

Mailen mag ook: s.grigorjan@landsmeer.nl