gemeente Landsmeer | Vrijwilligers in het zonnetje: aanmelden kan tot 10 november

Nieuwsbericht Vrijwilligers in het zonnetje: aanmelden kan tot 10 november

Gepubliceerd op: 03 november 2021 11:25


Op dinsdag 7 december aanstaande is het Nationale Vrijwilligersdag. We hebben onze vrijwilligers meer nodig dan ooit en willen hier ook dit jaar speciaal aandacht aan besteden. We hebben daar uw hulp bij nodig. Kent u iemand die zich het afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet binnen uw vereniging of organisatie? Of misschien juist daar buiten, gewoon op eigen initiatief? Geef het aan ons door.

In het zonnetje
De gemeente wil de Landsmeerders in het zonnetje zetten die omkijken naar elkaar, hulp bieden aan de mensen om zich heen of die zich hebben ingespannen om een club of activiteit draaiende te houden. De feestelijke uitreiking van de "zonnetjes" staat gepland op vrijdag 3 december 2021. Uiteraard houden wij de corona-ontwikkelingen in de gaten. Indien deze feestelijke uitreiking niet door kan gaan in verband met de dan geldende maatregelen, dan brengen wij een attentie en onze persoonlijke waardering naar de vrijwilliger toe. Uiteraard zullen wij dit doen op een veilige manier (op afstand aan de deur of per post). Dit zullen wij in de uitnodiging aan de vrijwilliger vermelden.

Blij met iedereen
De vrijwilliger die u aandraagt staat symbool voor alle anderen die zich met veel energie inzetten voor uw vereniging of organisatie en daarmee de Landsmeerse samenleving. Sommige organisaties hebben laten weten dat zij het desondanks jammer vinden maar één vrijwilliger aan te kunnen wijzen, omdat zij trots zijn op alle vrijwilligers. Vrijwilligerswerk doe je vaak niet alleen. Daarom is het dit jaar ook mogelijk om een team aan te melden voor een speciaal team-zonnetje. Dus is er binnen uw vereniging of organisatie een vast clubje mensen dat zich samen inzet voor een bepaalde activiteit of is een heel gezin of een burengroepje actief? Geef hen dan op voor het "team-zonnetje".

Aanmelden
Zet een Landsmeerse vrijwilliger in het zonnetje en vul het aanmeldingsformulier in. Stuur dit vóór 10 november 2021 per e-mail naar Natasja Steur.