gemeente Landsmeer | Vrijwilligers in het zonnetje: aanmelden kan tot 1 november

Nieuwsbericht Vrijwilligers in het zonnetje: aanmelden kan tot 1 november

Gepubliceerd op: 19 oktober 2023 09:50

Op donderdag 7 december aanstaande is het Nationale Vrijwilligersdag. We hebben onze vrijwilligers zoals altijd hard nodig en willen hier ook dit jaar speciaal aandacht aan besteden. We vragen uw hulp daarbij.

Kent u een bijzondere vrijwilliger?
Kent u iemand die zich het afgelopen jaar binnen uw vereniging, organisatie of elders op een bijzondere manier heeft ingezet? Geef het dan alstublieft aan ons door.

In het Zonnetje
De gemeente wil Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders in het zonnetje zetten die omkijken naar elkaar. Denk aan vrijwilligers die hulp bieden aan de mensen om hen heen of die zich hebben ingespannen om uw club of activiteit draaiende te houden.

Blij met iedereen
De vrijwilliger die u aandraagt staat symbool voor iedereen die zich met veel energie inzet voor de Landsmeerse gemeenschap. Vrijwilligerswerk doe je vaak niet alleen. Daarom is het ook mogelijk om een team aan te melden voor een speciaal team-zonnetje. Dus is er binnen uw vereniging of organisatie een vast clubje mensen dat zich samen inzet voor een bepaalde activiteit of is een heel gezin of een burengroepje actief? Geef hen dan op voor het "team-Zonnetje".

Aanmelden
Zet een Landsmeerder, Ilper of Purmerlander die vrijwilligerswerk doet in het zonnetje en vul het aanmeldingsformulier in. Stuur dit alstublieft vóór 1 november 2023 per e-mail.