gemeente Landsmeer | Vrijwilligers in het zonnetje in coronatijd: aanmelden vóór 16 november

Nieuwsbericht Vrijwilligers in het zonnetje in coronatijd: aanmelden vóór 16 november

Gepubliceerd op: 30 oktober 2020 17:55

Vrijwilligers in het zonnetje

Op maandag 7 december aanstaande is het Nationale Vrijwilligersdag. Dit jaar heeft deze feestdag een extra bijzonder tintje want in 2020 hebben we onze vrijwilligers meer nodig dan ooit. Juist in deze moeilijke tijd hebben veel Landsmeerders zich ingezet voor anderen. Daar wil de gemeente dit jaar speciaal aandacht aan besteden. We hebben daar uw hulp bij nodig.

In het zonnetje
In deze tijd waarin nog veel coronamaatregelen van kracht zijn, heeft de gemeente gezien dat veel inwoners aandacht hebben voor elkaar. De gemeente wil Landsmeerders in het zonnetje zetten die hulp bieden aan de mensen om zich heen of die zich hebben ingespannen om een club of activiteit draaiende te houden. Ook zijn er inwoners die in deze moeilijke tijd vrijwillig ondernemers helpen met inspirerende initiatieven. Al deze vrijwilligers kunnen worden opgegeven om in het zonnetje te worden gezet. Een feestelijke uitreiking van de "Zonnetjes" is vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet mogelijk, dus brengt de gemeente een attentie en een persoonlijke waardering naar de vrijwilliger toe. Dit zal rond 7 december, de dag van de vrijwilliger, zijn.

Aanmelden
Zet u een Landsmeerse vrijwilliger in het zonnetje? Print dan het aanmeldingsformulier uit, vul het in en stuur het op vóór 16 november.
Per e-mail: c.janssen@landsmeer.nl
Of per post: Gemeente Landsmeer, Antwoordnummer 12105, 1120 VB Landsmeer