gemeente Landsmeer | Werkzaamheden aan bruggen in de Lissstraat vanaf 29 maart

Nieuwsbericht Werkzaamheden aan bruggen in de Lissstraat vanaf 29 maart

Gepubliceerd op: 14 maart 2016 10:50

Werkzaamheden aan bruggen in de Lissstraat vanaf 29 maart

In opdracht van gemeente Landsmeer start bouwbedrijf K. Dekker bouw & infra b.v. dinsdag 29 maart met de onderhoudswerkzaamheden van twee bruggen in de Lisstraat in Landsmeer.  Het gaat om de bruggen over de Gortesloot en over de Laansloot. De onderstaande afbeelding heeft de locatie van de twee bruggen weer.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het repareren van het beton, het herstellen van de bestrating en het opknappen van de stalen leuningen. De werkzaamheden zullen ongeveer 12 weken in beslag nemen, 6 weken per brug. Er wordt verwacht dat de bruggen begin juli gereed zijn.

Doorgaand verkeer

Gedurende de werkzaamheden blijft per brug een rijstrook open. Waardoor de bruggen wel toegankelijk blijven voor doorgaand verkeer. Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast die de werkzaamheden met zich mee kunnen brengen.

Vaarroute

Op een bepaald moment zal er gewerkt moeten worden onder de bruggen, waardoor de vaarroute tijdelijk worden geblokkeerd. Over de exacte datums word u zsm geïnformeerd via onze website, gemeentepagina in Kompas en via bebording nabij de bruggen.

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de gemeente Landsmeer via tel. 020 48 77 111.