gemeente Landsmeer | Werkzaamheden aan het Groeneiland

Nieuwsbericht Werkzaamheden aan het Groeneiland

Gepubliceerd op: 02 mei 2016 10:25

Vanaf 17 mei start de gemeente met de werkzaamheden aan het Groeneiland gelegen tussen Noorderbreek en Langebreek. Het eiland wordt zo ingericht dat er een fietsverbinding komt tussen Luijendijk-zuid (Buitenhuislaan) en de Meervalweg.

Daarnaast wordt de voetgangersverbinding tussen Noorderbreek en Langebreek verhard en wordt het gehele Groeneiland opgeschoond. Ook zal er een nieuwe fietsbrug worden gerealiseerd die op de Meervalweg zal aansluiten.

Om een geleidelijke overgang te creëren zal er ter plaatse van de Meervalweg een verkeersplateau worden ingericht, de weg zal tijdelijk afgesloten zal zijn. De werkzaamheden aan het verkeersplateau zijn echter van beperkte omvang en zal slechts enkele dagen tot stremming leiden. Over exacte data wordt u nader geïnformeerd via deze gemeentepagina en de website van de gemeente, tevens zal dit door bebording tijdig worden aangegeven.

Meer informatie vindt u op www.landsmeer.nl/leefomgeving. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de projectleider, Harm Heinen tel 020-4877111.

Groeneiland