gemeente Landsmeer | Werkzaamheden Liander Meervalweg

Nieuwsbericht Werkzaamheden Liander Meervalweg

Gepubliceerd op: 03 september 2017 12:55

Liander is in uw regio eigenaar en beheerder van de elektriciteits- en gasnetten. Eén van hun taken is het uitbreiden, onderhouden en vernieuwen van deze energienetten. Zo kunt u ook in de toekomst veilig gas blijven gebruiken. Om deze redenen is Liander op dit moment druk doende om een gasdrukregel- en meetapparatuur en de bijbehorende leidingen, die opgesteld staan in een gasstation ter hoogte van Meervalweg 76, aan te passen.

Tijdens deze uitvoering blijkt dat de leidingen een afwijkende diepteligging hebben waardoor het niet meer mogelijk is om met een halve wegafzetting te werken.

Dit heeft als consequentie dat de gehele rijbaan voor gemotoriseerd verkeer wordt afgesloten van 11 tot en met 13 september. Hiervoor wordt een omleiding ingesteld en worden er tijdig waarschuwingsborden geplaatst om u vooraf te informeren hoe de omleiding wordt ingeregeld. Verder wordt gebruik gemaakt van verkeersregelaars tijdens de fysieke wegafzetting. Het fietsverkeer kan hier, weliswaar dat zij moeten afstappen, wel passeren. De periode in de rijbaan proberen wij tot een minimum te beperken.

Wij zijn ons bewust dat het straatwerk ter plaatse recent is vervangen, echter hebben wij hier te maken werkzaamheden die voortkomen vanuit een storingssituatie en dan ook niet eerder bekend waren bij de gemeente Landsmeer. De gemeente Landsmeer heeft aangegeven dat zij na de afronding van onze werkzaamheden het straatwerk opnieuw gaan bestraten zodat het weer op hetzelfde niveau is als voor de werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over de voorbereiding of de planning? Neem dan gerust contact op met de werkvoorbereider van Liander, Jack van Vugt, op 06 11034210 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur). Met vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Wim den Hartog van Van Voskuilen op 06-53205155. Kijk voor meer informatie op www.liander.nl.