gemeente Landsmeer | Wethouder Erik Heinrich steekt ondernemers hart onder de riem

Nieuwsbericht Wethouder Erik Heinrich steekt ondernemers hart onder de riem

Gepubliceerd op: 09 februari 2021 13:30

Beste ondernemers,

De Coronacrisis duurt inmiddels al een flinke tijd en u zult inmiddels niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk vlak voor de nodige uitdagingen zijn komen te staan. De (gedeeltelijke) sluiting van uw zaak of het niet kunnen uitvoeren van uw contactberoep, zijn aan de orde van de dag. Wellicht maakt u zich inmiddels behoorlijk zorgen óf is het u gelukt om met uw creativiteit en doorzettingsvermogen, toch enige omzet te kunnen genereren. Weet dat in welke situatie u zich ook bevindt, u er niet alleen voor staat.

Zowel de gemeente als diverse partijen om ons heen zoals de Bedrijfsbelangenvereniging Landsmeer bieden u graag een luisterend oor, bekijken samen met u of aanspraak gemaakt kan worden op de landelijke noodsteunpakketten of denken buiten de gebaande paden mee over oplossingen.

Ik wil u allen veel sterkte wensen en kijk met u uit naar een spoedige hervatting van de totale bedrijfsvoering. Daarnaast wens ik de ondernemers die vanaf woensdag 10 februari hun winkel weer mogen openen voor het bestellen en afhalen van aankopen, een goede en verantwoorde herstart!

Erik Heinrich
Wethouder Economie & Toerisme

Erik Heinrich