gemeente Landsmeer | Wethouder Niels Bonenkamp op bedrijfsbezoek

Nieuwsbericht Wethouder Niels Bonenkamp op bedrijfsbezoek

Gepubliceerd op: 13 juli 2023 12:20

Vorige week donderdag 6 juli heeft wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp een eerste bedrijfsbezoek gebracht. Hij maakte kennis met Paul Gramsma en zijn bedrijf Boat Under Cover gevestigd aan het Zuideinde.

Tijdens het bedrijfsbezoek vertelde Paul hoe hij is gestart met zijn bedrijf onder de naam 'Zeilmakerij Landsmeer' en hoe het de afgelopen jaren is gegroeid. Wat als hobby begon is inmiddels een meer dan fulltime bezigheid. Paul maakt bootzeilen op maat voor particulieren en ook in opdracht van bijvoorbeeld jachthavens of watersportbedrijven. Boat Under Cover is een onderneming die perfect op zijn plaats is in onze waterrijke gemeente. Naast werk en bootzeilen spraken Paul Gramsma en Niels Bonenkamp uitvoerig over de toekomstvisie van Landsmeer en de plek die ondernemers daarin hebben.

Met deze bedrijfsbezoeken wil de gemeente Landsmeer meer in verbinding komen met haar ondernemers. Ondernemers zijn van grote waarde door het creëren van banen en leveren een belangrijke bijdrage aan een levendige gemeente. Wilt u tijdens een bedrijfsbezoek ook meer vertellen over uw bedrijf? Meld u dan aan via het daarvoor bestemde formulier.