gemeente Landsmeer | Winnaar regionale finale ZomerOndernemers

Nieuwsbericht Winnaar regionale finale ZomerOndernemers

Gepubliceerd op: 31 augustus 2018 17:15

Gemeente Landsmeer feliciteert Dennis Willms met het winnen van de regionale finale van ZomerOndernemers 2018 en wildcardwinnaars Zjandrix Ignacio en Talha Aslam!

Winnaar en wildcard

Tot zijn grote verrassing werd de 23-jarige Dennis Willms verkozen tot winnaar. Hij werkt als electricien en in zijn vrije tijd maakt hij van sloop- en drijfhout prachtige lampen. Door deel te nemen aan ZomerOndernemer durft hij nu echt de stap te zetten om zijn hobby professioneel aan te pakken. Zjandrix Ignacio en Talha Aslam, die de wildcard hebben gewonnen, timmeren nu serieus met TZign aan de weg. Zij ontwerpen logo's en maken video's, al dan niet met behulp van een drone, om een bedrijf optimaal te presenteren. Twee enthousiaste mannen die alles uit de kast halen om de klant gelukkig te maken.

Waardevolle zomer

De gemeenten Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam maken het mogelijk dat jongeren tussen de 15 en 23 jaar hun zomervakantie waardevol kunnen besteden.

Zes weken lang tijdens de zomervakantie hebben de ZomerOndernemers naast diverse trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken gewerkt aan het uitwerken van hun eigen bedrijfsidee. Zo helpt ZomerOndernemers jongeren te ontdekken of ondernemen iets voor hen is en een basis te leggen voor een inspirerend netwerk met andere jongeren die ook positief en ondernemend in het leven staan. De landelijke finale van ZomerOndernemers vindt plaats op 11 oktober 2018.

Aanmelden voor 2019

Volgend jaar ook deelnemen aan ZomerOndernemer? Ga dan naar zomerondernemer.nl en zet je naam op de wachtlijst!

Winnaars ZomerOndernemer 2018