gemeente Landsmeer | Zaterdag 23 juli 10e dance festival Welcome to the Future

Nieuwsbericht Zaterdag 23 juli 10e dance festival Welcome to the Future

Gepubliceerd op: 12 juli 2016 08:45

Op zaterdag 23 juli organiseert ID&T voor de 10e maal het openlucht dancefestival Welcome to the Future in recreatiegebied Het Twiske. Het festival is op het terrein bij de Zanddijk, ten zuiden van zorgboerderij de Marssen in Het Twiske, het begint om 12.00 uur, duurt tot middernacht en zal naar verwachting maximaal 25.000 danceliefhebbers trekken.

Om het evenement in goede banen te leiden, werken gemeente, politie en organisator ID&T  de gehele dag nauw samen.

Soundcheck

Voorafgaand aan het festival is er op vrijdag 22 juli van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 23 juli van 10.00 tot 11.30 uur een soundcheck om de apparatuur te testen.

Verkeersdrukte

Naar verwachting ligt de piek op de toegangswegen naar Het Twiske tussen 13:00 uur en 15:00 uur. Ook de uitstroom, tussen 23:00 en 01.00 uur, zorgt voor grote drukte in en rondom de wegen in het Twiske. Houd hier dus rekening mee met uw eigen activiteiten.

Kamelenbrug afgesloten

De 'Kamelenbrug' over de Twiskeringvaart is op zaterdag 23 juli de hele dag afgesloten. Recreatiegebied Het Twiske is deze dag dus niet bereikbaar via de fiets/voetgangersingang Marsenweg. Rond 23:00 uur wordt de brug weer opengesteld voor fietsers en voetgangers.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het evenement geregeld. Bezoekers worden naar deze speciale parkeerplaatsen toe geleid. De parkeerterreinen zijn vanaf 11.00 uur geopend.

Pendelbussen vanaf NS-station Sloterdijk

Vanaf NS-Station Sloterdijk rijden speciale pendelbussen.

Klachten & geluidsoverlast

Ervaart u overlast of hebt u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie via info@welcometothefuture.nl  Het e-mailadres wordt gedurende de hele dag gelezen en er wordt, indien nodig, contact met u opgenomen. Vermeld daarom uw naam en eventueel telefoonnummer.

Meer informatie

Vooraf en tijdens het festival blijft u op de hoogte via onder andere Facebook: www.facebook.com/WelcomeToTheFuture, de website www.welcometothefuture.nl of de Twitteraccount: #wttffestival