gemeente Landsmeer | Zet een vrijwilliger in het zonnetje

Nieuwsbericht Zet een vrijwilliger in het zonnetje

Gepubliceerd op: 14 november 2016 09:30

"Vrijwilliger van het jaar"

Elk jaar zetten vele inwoners van de gemeente Landsmeer zich belangeloos in voor anderen. Voor deze inzet heeft de gemeente veel waardering. Dat willen we graag laten blijken. Daarom hebben we de onderscheiding 'Vrijwilliger van het jaar' in de vorm van een zonnetje in het leven geroepen. Kent u een vrijwilliger die volgens u deze onderscheiding verdient? Laat het ons weten en meld deze vrijwilliger aan!

De gemeente Landsmeer benut de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger om haar waardering voor de vrijwilligers die actief zijn in de gemeente te uiten. Dit doen wij tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Landsmeer op woensdag 7 december a.s.

Uw organisatie bepaalt wie een zonnetje krijgt!

Wie er op 7 december in het zonnetje worden gezet bepalen de organisaties en verenigingen zelf. De gemeente heeft daarom deze week zoveel mogelijk organisaties aangeschreven met de oproep om vrijwilligers aan te melden voor een zonnetje.

Vindt u ook dat vrijwilligerswerk waardering verdient? En kent u een vrijwilliger in uw organisatie of vereniging die een z☼nnetje verdient? Maak dit dan voor 23 november kenbaar bij de gemeente Landsmeer via het daarvoor bestemde formulier dat is verzonden bij de brief.

Geen brief ontvangen?

Hebt u als organisatie geen brief ontvangen en werkt u wel met vrijwilligers, neemt u dan contact op met de gemeente Landsmeer, telefoonnummer 020-48 77 111 of per e-mail vrijwilligerswerk@landsmeer.nl.

 

Vrijwilligers in het zonnetje logo