gemeente Landsmeer | ZomerOndernemers uit Landsmeer

Nieuwsbericht ZomerOndernemers uit Landsmeer

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 08:45

Dinsdag avond 3 juli  was de informatiebijeenkomst voor het project ZomerOndernemer in het gemeentehuis van Landsmeer. ZomerOndernemer is een regionaal project, waar Landsmeer vanuit de regio Landelijk Zaantreek-Waterland aan deelneemt.

ZomerOndernemer helpt jongeren van  15 tot 23 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken en na afloop bepalen jongeren zelf of ze verder gaan met hun bedrijf.

Wethouder Richard Quakernaat heeft de jongeren welkom geheten en coördinator Anna Pauzenga, heeft aan de hand van een presentatie duidelijk gemaakt wat het project inhoudt en hoe het programma er uit ziet. De aanwezige jongeren wonen in Landsmeer en willen ondernemen. Sommigen hebben al een uitgewerkt idee en anderen zitten nog in de brainstormfase. Aanmelden kan online via www.zomerondernemer.nl. De intakes vinden volgende week plaats.

ZomerOndernemers