gemeente Landsmeer | Zonnepanelenactie

Nieuwsbericht Zonnepanelenactie

Gepubliceerd op: 16 april 2019 10:35

U kunt meedoen aan een collectieve inkoopactie zonnepanelen. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt u de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Landsmeer ondersteunt deze actie. Zo kunt u bijdragen aan een schone en duurzame toekomst én kunt u zich voorbereiden op de energietransitie.

Collectieve inkoop
U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de gerenommeerde specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies en een offerte op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, heeft u als particulier het voordeel dat u de btw kunt terugvragen bij de Belastingdienst. Een administratiekantoor kan dit gratis voor u regelen als u meedoet aan deze actie.

Hoe werkt het?

U kunt zich tot 30 juni 2019 vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actielandsmeer

Een regionale expert neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken bij u thuis. ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.De leverancier installeert de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening.

Bewonersavond

Wenst u meer informatie? Of heeft u vragen? We heten u van harte welkom op de bewonersavond op donderdag 9 mei 20.00 uur in Dorpshuis Landsmeer, Calkoenstraat 27 te Landsmeer.

Duurzaam Bouwloket