gemeente Landsmeer | Zonnepanelenactie Landsmeer van start

Nieuwsbericht Zonnepanelenactie Landsmeer van start

Gepubliceerd op: 02 september 2020 09:20

De collectieve inkoop-actie voor zonnepanelen in Landsmeer was vorig jaar een groot succes. Met de aanschaf van 1600 zonnepanelen door bewoners is het aantal zonnepanelen in Landsmeer met maar liefst 23% gestegen. Mede door het succes van vorig jaar heeft de gemeente besloten om ook dit jaar, van 1 september tot 22 november 2020, een inkoopactie te laten organiseren. Eind augustus hebben woningeigenaren hier een brief over ontvangen.

Een samenwerkingsverband van vakkundige installateurs* uit de regio biedt u als inwoner de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Als u interesse heeft kunt u via Duurzaam Bouwloket vrijblijvend een advies en een aanbod op maat ontvangen.

Uitnodiging online informatieavond op woensdagavond 23 september 20.00 uur
Om eerst meer informatie te krijgen kunt u meekijken, meeluisteren en vragen stellen tijdens de online informatieavond. Deze live-uitzending is te volgen via computer, tablet of smartphone en vindt plaats op woensdag 23 september, 20.00 uur. De uitzending is alleen te volgen als u zich vooraf heeft aangemeld via Online Informatieavond Landsmeer.

Meedoen aan de actie
Tot 22 november 2020 kunt u zich inschrijven voor de actie via Duurzaam Bouwloket. Een van de installateurs neemt dan contact met u op.

*De installateurs binnen deze actie werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Deze actie is opgezet in samenwerking met: ODIJmond, Duurzaam Bouwloket, Stichting Eneregio