Nieuws

Aanvullende coronamaatregelen in Veiligheidsregio Zaanstreek – Waterland

Vanaf zondag 27 september 18 uur gelden er aanvullende coronamaatregelen in deze regio. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames loopt ook in deze regio helaas op. Het Rijk heeft daarom deze regio als ‘zorgelijk’ benoemd. In 14 regio’s in Nederland gelden nu extra maatregelen. Naast de nieuwe maatregelen heeft de Veiligheidsregio Zaanstreek – Waterland ook een aanvullende aanpak die moet voorkomen dat het aantal besmettingen te hard oploopt.

25 september 2020 15:30

Tijdelijk afsluiten kruising Van Beekstraat/Calkoenstraat

Van maandag 28 september tot en met woensdag 30 september is de kruising Van Beekstraat/Calkoenstraat (hoek Dorpshuis Landsmeer) afgesloten in verband met rioleringswerkzaamheden.

24 september 2020 15:35

Mogen we bij u kijken tijdens de Duurzame Huizen Route?

Heeft u energiebesparende maatregelen in uw woning genomen? Of woont u zelfs in een aardgasvrij huis? Help inwoners van Landsmeer met uw kennis en ervaring tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november. Duurzame huiseigenaren kunnen hun deuren openen en anderen laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

17 september 2020 14:30

Neusverkouden: wel of niet naar kinderopvang of school?

Een van de symptomen die op corona kan wijzen is neusverkoudheid. Daarom heeft het RIVM richtlijnen opgesteld over verkouden kinderen en kinderopvang/school.

16 september 2020 09:50

Concept-Regionale Energiestrategie Noord-Holland Zuid

De concept-RES (Regionale Energiestrategie) voor energieregio Noord-Holland Zuid is vóór de zomer gepubliceerd. Hierin staan de resultaten van vele onderzoeken, gesprekken en bijeenkomsten. In die bijeenkomsten hebben ruim 1.500 mensen meegepraat over de opwek van duurzame energie in de regio.

14 september 2020 12:15