Nieuws

Nieuwe beplanting Sportpark

Vanaf eind februari 2020 begint de nieuwe beplanting van het Sportpark. De vorm en inrichting van de nieuwe beplanting is samen met inwoners, belanghebbenden en een landschapsarchitect bedacht. De beplanting is onderdeel van de gehele herinrichting van het Sportpark dat in 2019 is gestart. Aan het eind van het voorjaar wil de gemeente samen met de werkgroep een feestelijke opening organiseren. De datum wordt op een later moment bekendgemaakt.

25 februari 2020 16:55

kick-off sportakkoord Landsmeer: 2 maart voor en met inwoners

Op maandag 2 maart kunnen inwoners meewerken aan de ontwikkeling van sport en bewegen in Landsmeer. Inwoners en organisaties zijn van harte uitgenodigd om de kansen en uitdagingen rondom sport en bewegen samen uit te werken tot het Sportakkoord Landsmeer.

21 februari 2020 16:30

Koninklijke onderscheiding voor Landsmeerder Dennis Gebbink: Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Op 9 februari 2020 heeft burgemeester Dennis Straat het lintje uitgereikt, tijdens het 20 jarige bestaan van Only friends aan Dennis Gebbink. De heer Gebbink werd onderscheiden omdat hij zich al lange tijd inspant ten bate van de samenleving, met werkzaamheden die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben.

10 februari 2020 14:15

Kom bij ons werken!

Wil jij je steentje bijdragen aan onze gemeente? Wil jij een baan waarmee je impact kan hebben? Dan is werken voor gemeente Landsmeer misschien wel iets voor jou!

04 februari 2020 18:35