Nieuws

Mondkapje verplicht vanaf 1 december

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea en theaters vanaf 1 december verplichten. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) moeten mensen dan een mondkapje gaan dragen. Voor contactberoepen geldt de regel zowel voor de klant als de professional, zoals de kapper of de rij-instructeur.

30 november 2020 15:55

Bloemrijk Sportpark

Het wordt steeds bloem- en plantrijker in het Sportpark. Eind februari zijn we begonnen met de nieuwe beplanting van het park. Er zijn diverse bordes met bloeiende vaste planten, heesters, haagjes en bomen aangeplant. Een groot deel daarvan bloeit in het najaar nog steeds.

27 november 2020 12:10

Pas op voor oplichters die gemeentelijke diensten 'verkopen'

Inwoners van diverse gemeenten zijn opgelicht door websites die zeggen te helpen bij het regelen of aanvragen van zaken bij de gemeente. Gemeenten werken NIET samen met deze websites en wij adviseren u dan ook om hier geen gebruik van te maken.

27 november 2020 11:55

Terug naar gedeeltelijke lockdown

We hebben ons volgens minister-president Rutte en gezondheidsminister De Jonge goed aan de verzwaarde maatregelen gehouden. Dit heeft effect gehad in het dalend aantal besmettingen. Daarom gaan we vanaf woensdag 18 november om 23.59 uur weer terug naar de gedeeltelijke lockdown. Dit geldt tot zeker begin december. Daarna wordt er opnieuw bekeken of verdere verspoeling van de coronamaatregelen mogelijk is.

19 november 2020 11:35

Online webinar voor sport- en beweegliefhebbers in Landsmeer

Wil jij graag weten wat de gemeente voor jou doet op het gebied van sport? Dan ben je van harte uitgenodigd om op donderdag 26 november om 19.15 uur een gratis webinar te volgen. Met onder andere een presentatie van René Wormhoudt en uitleg over het Sportakkoord Landsmeer.

17 november 2020 11:45